acasã oferta UnivTest com comand parteneri contact

UNIVTEST
EVALUATOR
SP

UnivTest Evaluator SP, Box

UnivTest Evaluator SP, DVD

   UnivTest Evaluator Sp este aplicaţia suport utilizată pentru seria de ghiduri de rezolvare-evaluare destinată studiului individual:

   - Ghid rezolvare-evaluare Matematică TN 2007 (10000 teste);
   - Ghid rezolvare-evaluare Economie Bacalaureat (1000 teste);
   - Ghid rezolvare-evaluare Mat EN (100 variante teste);
   - Ghid rezolvare-evaluare Limba română EN (100 variante teste);
   - Ghid rezolvare-evaluare Geografia României EN (100 variante teste);
   - Ghid rezolvare-evaluare Istoria românilor EN (100 variante teste).

   UnivTest Evaluator Sp provine din aplicaţia generală UnivTest Evaluator. Diferenţa constă în faptul că, dacă Univtest Evaluator funcţionează într-o reţea de calculatoare, cu teste proiectate prin aplicaţia UnivTest Generator, în cazul aplicaţiei UnivTest Evaluator SP, în pachetul ghidului de rezolvare-evaluare aceasta este însoţită de o colecţie de teste predefinite, special realizate pentru a oferi utilizatorului posibilitatea exersării rezolvării testelor. Astfel, în funcţie de tematica testelor predefinite, aplicaţia UnivTest Evaluator Sp prime şte o anumită destinaţie, de exemplu matematică, limba română, geografie etc. Ca şi aplicaţia generală, UnivTest Evaluator Sp este astfel concepută încât eliberează diplome de merit pentru rezultate care depă şesc o anumită notă, oferă utilizatorului posibilitatea reluării rezolvării testelor pentru mărirea notelor, posibilitatea urmăririi şi centralizării rezultatelor, a calculării mediei generale etc.

   Mai multe detalii, explicaţii pentru fiecare ghid de rezolvare-evaluare, aplicaţii demonstrative, se pot obţine de la varox.ro, ghidurile de matematică, economie, limba română, geografie şi istorie.

©  UNIVTEST.RO. All rights reserved.